Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-427-1555

 

Gumis járókerék, szabadonfutó, kiegészítő alkatrész kapálógéphez, normál (csapágyazott)

Kapálógéphez kiegészítő adapter, szabadon futó gumis kerék 25 mm tengelyre. Normál átmérőjű, 400/8 mm. Az ár 1párra vonatkozik. Használható Szentkirály, Robix, Rotalux kapálógépekhez.

 

magyar-kapalogep-kiegeszito

43 900 Ft
Részletek

Gumis szabadon futó kerék kiegészítő adapter kapálógéphez terméktulajdonságok:

 

A kapálógép kapatagok helyére felszerelhető kiegészítő adapter, ami minden 25 mm kihajtótengelyű kapálógép esetén használható. Használható vontatott - tolt eszközökkel, pl. utánfutó vagy hótolólap, esetleg a kapálógép önjáró mozgatására. A szabadon futás racsnis megoldással működik, melynek iránya a kerék oldalán található csapszeggel változtatható, a csapszeg kiakaszkásával a hajtás kiiktatható.  A gumi bordák kellően mélyek, csúszós felületen is használhatók (esetleg súlyozással kiegészítve). A gumis kerék rögzítése csapszeggel történik, ugyanúgy, mint a kapatagok esetén.

 

Gumis szabadon futó kerék kiegészítő adapter kapálógéphez műszaki adatok:

  • Gumis kerék átmérő: 400 mm
  • Gumis kerék vastagság: 4"
  • Tegely illesztés belső átmérő: 26 mm
  • Racsnis szabadon futó rendszer, irányváltással
  • Súly: 9 kg

 

Használatához felező hajtómű is ajánlott, de nem előírt. Jól használható a Szentkirály KF-04 kapálógépeihez (Dragon-45, Dragon-55, Dragon-65, Quantum-60 stb), a normál méretű Robix kapálógépekhez, az Agrimotor Rotalux B-55, H-55, N-55 kapálógépekhez, a Marci kapálógépekhez, és még néhány típushoz.

Adatok
Cikkszám:
ROT-941035
Tömeg:
10 kg/pár