Kérdése van? Keressen minket bátran, a infokisgepguru.hu  e-mail címen vagy a +36-20-427-1555 telefonszámon!

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró
AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró
56 900 Ft

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró

1200W teljesítményű és 34 cm vágószélességű "Comfort" sorozatú AL-KO fűnyíró, hosszú élettartamú, ténylegesen jó minőségű, hagyományos fűnyírómotorral.

 

al-ko-elektromos-funyiro-comfort-34-e

56 900 Ft
Részletek

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró terméktulajdonságok:

 

Közepes teljesítményű és vágószélességű elektromos fűnyíró hagyományos, hosszú élettartamú motorral. Fűgyűjtője masszív, tarós műanyag. Az AL-KO fűnyírók különlegessége az aszimmetrikus fűnyíróház, aminek köszönhetően az egyik oldalra elcsúsztatott vágórész az első és hátsó kerék vonaláig képes vágni a füvet, ezzel lehetővé teszi a szegélyek melletti hatékony fűnyírást. A fűnyíró magasságállítása központi, hat fokozatú, az állítókar a fűnyíróház közepén található. Tolókarja összecsukható, több magasságba is állítható, a karra szerelt fűnyírókapcsoló mindkét oldalról kiválóan irányítható. Ez a "komfortos" AL-KO fűnyíró az egyik legnépszerűbb modell. Mulcsozó fűnyírásra nem alkalmas, a nagyobbik változata, az AL-KO Comfort 40 fűnyíró viszont igen.

 

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíró műszaki adatok:

  • Fűnyíró teljesítmény: 1200W
  • Fűnyíró vágószélesség: 34 cm
  • Fűgyűjtő: 37 liter
  • Fűnyíró magasságállítás: központi karos, 28-68mm, 6 fokozatban
  • Fűnyírókerék átmérő: első 150 mm, hátsó 165 mm
  • Súly: 15 kg
  • Garancia: 3 év

 

Az AL-KO Alois Kober alapította német családi vállalkozás, központja München közelében, Kötz-ben található. Termékeit az egész világon forgalmazzák. Az olcsóbb kategória a "Classic" az igényesebb a "Comfort" elnevezést kapta. A világ számos országában gyárják termékeit, a benzines fűnyírókat Ausztriában. A közelmúltban érdekeltséget szerzett a szintén német  SOLO Kleinmotoren GMBH-ban, így a Solo ipari minőségű láncfűrészek és fűkaszák értékesítése is az AL-KO hálózatán keresztül történik.

Adatok
Cikkszám:
ROT-112857
Tömeg:
15 kg/db
Kiegészítő termékek