Kérdése van? Keressen minket bátran, a infokisgepguru.hu  e-mail címen vagy a +36-20-427-1555 telefonszámon!

SHELL Corena S2 P100 20 liter
SHELL Corena S2 P100 20 liter
49 900 Ft

SHELL Corena S2 P100 20 liter

A Shell Corena S2 P 100egy  jó minőségű légkompresszorolaj, amely a nagynyomású dugattyús kompresszorok kenésére lett kifejlesztve. Megfelel a legtöbb olyan nagynyomású légkompresszor kenésére, amely max. 220°C sűrítési véghőmérsékleten üzemel.

Hosszú olajélettartam - kevesebb karbantartás

A Shell Corena S2 P bizonyos használat esetén lehetővé teszi az olajcsere periódusnak a szelep és a henger karbantartási intervallumának megfelelő mértékű kiterjesztését. A kompresszorok sokkal hosszabb időtartamig tarthatók üzemben, amely során állandóan megőrzik magas hatásfokukat. A megnövelt olajcsere periódusra való alkalmasságát elősegíti, hogy magas üzemi hőmérsékleteken és nagy nyomásokon is ellenáll a szelepeken és a dugattyúfenéken történő koksz- és gyantalerakódásnak.

Rendkívüli kopásvédelem

A Shell Corena S2 P 100 segíti a gép belső fémfelületeinek kopás és a korrózió elleni hatékony védelmét, ezzel támogatva az olyan kritikus alkatrészek, mint a csapágyak és a dugattyúk élettartamának meghosszabbítását.

Fenntartja a rendszer hatásfokát

A Shell Corena S2 P segít megelőzni, hogy magas üzemi hőmérséklet és nagy nyomás esetén a szelepeken és a dugattyúfenéken koksz- és gyanta rakódjon le. Ezek a lerakódások súlyosan megrongálhatják a kompresszort, csökkenthetik hatásfokát és megnövelhetik a karbantartási költségeket. Ezen túlmenően a Shell Corena S2 P jó vizelvalló képessége segíti a gyors korrózió elleni védelmet és biztosítja a kondenzátum könnyű leereszthetőségét.

Megnöveli a levegőellátás biztonságát

A sűrített levegő vezetékekben lévő a rozsdarészecskék, a lerakódott kokszban vannak eloszlatva. Ez a frissen sűrített levegő hőjének hatására tűz- és robbanásveszélyes reakciót okozhat. Shell Corena S2 P segít abban, hogy ezen veszély bekövetkezésének a valószínűsége minimálisra csökkenjen.

Dugattyús légkompresszorok

A Shell Corena S2 P megfelel az iparban használt, max. 220°C sürítési véghőmérsékleten üzemelő dugattyús kompresszorokban való használatra.

Légzéshez alkalmas levegőt előállító kompresszorok

A Shell Corena S2 P akkor felel meg a légzéshez alkalmas levegőt előállító kompresszorokban való használatra, ha az előállított levegőt megfelelő tisztítóberendezéssel belélegezhető minőségűre szűrik.

Specifikációk és jóváhagyások:

  • DIN 51506 VBL 
  • ISO 6743-3A-L: DAA Normal Duty     
49 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
LM-01105