Kérdése van? Keressen minket bátran, a infokisgepguru.hu  e-mail címen vagy a +36-20-427-1555 telefonszámon!

GE-LS 18 Li-Solo akkus metszőolló
GE-LS 18 Li-Solo akkus metszőolló
36 990 Ft

GE-LS 18 Li-Solo akkus metszőolló

Az Einhell GE-LS 18 LI-Solo akkus metszőolló előnyei:

A Power X-Change család tagjaEroteljes ágvágás 28 mm vastagságigKiváló minoségű bypass pengék a hatékony vágási munkáhozA növekedés elosegítése tiszta és éles vágás révénÖvcsipesz az optimális kényelemért még magasabb faállásokban isBiztonsági kapcsoló az olló biztonságos használatáhozBe-ki tolókapcsoló a metszoolló aktiválásához, deaktiválásáhozA penge stabil műanyag burkolatban a biztonságos tárolás érdekébenA penge könnyed és egyszerű cseréje lehetségesKényelmes munkavégzés az ergonomikus, softgrip fogantyúnak köszönhetoenAkkumulátor és tölto nélkül szállítjuk (külön megvásárolható)

Vezeték nélküli szabadság minden kertben! A fák és cserjék gondozása egyszerű.

Nincs többé megbotlás a kábelekben, nincs több aljzatkeresés. Az Einhell GE-LS 18 Li-Solo akkus metszoolló teljesen vezeték nélkül működik a Power X-Change-nek, az Einhell rugalmasan kombinálható akkus rendszersorozatának köszönhetoen. Az akkumulátoros metszoollót PXC akkumulátor és tölto nélkül szállítjuk. Ezek külön kaphatók.

Kényelmes kezelés

Az ergonómikusan kialakított softgrip fogantyúnak köszönhetoen a kompakt és könnyű akkus metszoolló kényelmesen fekszik a kézben még hosszabb munkavégzés esetén is.

Övcsipesz a kényelemért

Az akkumulátoros metszoolló egyszerűen akasztható az övre a klipsszel. Így azonnal kéznél van, ha magasabb fa pozícióban dolgozik.

Bekapcsolási zár, védelem

A metszoolló biztonságosan aktiválható vagy deaktiválható a házba integrált bekapcsolási zárral, megakadályozva a véletlen bekapcsolást.

Biztonságos tárolás

A kések védelme és az akkumulátoros metszoolló biztonsága érdekében a pengék védelmére egy eros műanyag burkolatot kapott, mely a tárolásban is praktikus.

36 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
EIN-3408300