Kérdése van? Keressen minket bátran, a infokisgepguru.hu  e-mail címen vagy a +36-20-427-1555 telefonszámon!

18V Li-ion 42Nm ütvefúró-csavarbehajtó 2x3,0Ah
18V Li-ion 42Nm ütvefúró-csavarbehajtó 2x3,0Ah
57 900 Ft

18V Li-ion 42Nm ütvefúró-csavarbehajtó 2x3,0Ah

Rapid lítium Makita töltő
2 sebességes fém hajtómű
Előre és hátramenet
Változtatható fordulatszám
Elektronikus fék
Nyomaték beállítások 16 + fúró
A Makita világmárka

Szakember lévén nem hiányozhat a munkádban használatos gépek közül az ütvefúró. Közkedvelt gép hiszen nem csak ütvefúásra alkalmas, hanem mindjárt fúrási és csavarozás munkák is elvégezhetőek segítségével. Csupán az a kérdés, hogy melyik márka ütvefúró gépére esik a választásod.
Barkácsgép forgalmazó lévén az a feladatunk, hogy segítsünk a számodra leginkább megfelelő márkát és modellt kiválasztani.
Ez a Makita DHP453RFE ütvefúró – csavarbehajtó nem is a legolcsóbb, de nem is a non plus ultra a Makita ütvefúró gépei között. Azt kell eldöntened, milyen felszereltségű gép, amelyre szükséged van, hiszen a Makita minőség minden ütvefúró esetében adott. Több mint egy évszázados gyártási tapasztalata és fejlesztései uralkodó márkává teszik az elektromos szerszámgépek piacán.
Azt, hogy világméretű vállalattá nőhette ki magát köszönheti annak, hogy a gépek gyártása már a nyersanyagok gondos kiválasztásánál kezdődik. A Makita alapkoncepciója, hogy csak a legjobb alapanyagokat használja a motor alkatrészeihez. A motorokhoz, amely a gép lelke, csakis prémium minőségű acélból gyártott tengelyeket és fogaskerekeket használnak. Hogy óvják a gépeket a magas hőmérséklet hatásaitól 97%-os tisztaságú mágneses réz drótot alkalmaznak az áramvezetéshez.
A második ismérv, hogy teszteléseik során vizsgálják az egyes iparágak legszűkebb tűréshatárait, így a gépieket ezen feltételekhez tudják optimalizálni. Az állandó magas fokú tesztelések kizárják, hogy gyenge minőségű gépek kerüljenek a gyártó égisze alatt forgalomba.
A gépeknek olyan szigorú tesztelésen kell átmenniük, mint a 19 pontos motor tesztelés és egy 3 perc alatti intenzív használat. Ezek a tesztelések biztosítják számodra, hogy a magas árért egy megbízható munkaeszköz jussál hozzá, amely megkönnyíti az amúgy is nehéz fizikai munkát. A Makita filozófiához hozzátartozik, hogy a gépeik a leginkább felhasználóbarát és működőképes termékek, ami azt jelent, hogy a leggyakrabban cserélhető alkatrészek könnyedén javíthatóak. Sok más gyártóval ellentétben a Makita értéket termet és nem olcsó eldobható szerszámokat. Ha eddig kétségeid lettek volna a márkát illetően, így ezen információk tudatában, minden bizonnyal meggyőzött a Makita tervezéstudatossága és gyártási precizitása a gépeik kiválóságát jelenti.

Feszültség (V): 18Akkumulátorok száma (db. ): 2Akkumulátor: Li-ionAkkumulátor kapacitása (Ah): 3,0Maximális sebesség (ford / perc): 1300Maximális nyomaték (Nm) 42Sebességek száma: 2Szár átmérő (mm) 13A maximális fúrási átmérő betonban (mm): 13A maximális fúrási átmérő fában (mm): 36A maximális fúrási átmérő fémben (mm): 13Nyomaték (Nm): 42Az a sebesség, fordulatszám 1 (ford / perc): 0-400Forgási sebesség 2. fokozatban (ford / perc): 0-1300Súly (kg): 1,7

57 900 Ft
Részletek
  • Típus: Akkumulátoros
  • Akkufeszültség: 18 V
  • Forgatónyomaték: 42 Nm
  • Fordulatszám: 1300 rpm
  • Fúrásteljesítmény: fában 36 mm, fémben 13 mm
Adatok
Cikkszám:
MAK-DHP453RFE